Skip to main content

Dispanzer za otroke, šolske otroke in mladostnike

Tjaša Tibaut

dr. med., spec. ped.

Obvestilo

Spoštovani pacienti!

V skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, zdravstveni izvajalci pri svoji komunikaciji s pacienti ne smemo uporabljati nezavarovanih elektronskih poti, kamor spada tudi klasična e-pošta (14. člen ZVOP-1, mnenje Informacijskega pooblaščenca št: 0712-1/2015/686).

Zato vam prijazno sporočamo, da je odslej možna elektronska komunikacija z nami v zvezi z zdravstvenim stanjem oziroma pošiljanje specialističnih izvidov le preko profesionalne zdravstvene platforme Gospodar zdravja, www.gospodar-zdravja.si, ki omogoča varno šifrirano komunikacijo z nami.

Komunikacija preko sedanjega elektronskega naslova se UKINJA.

Za vstop v zdravstveno platformo Gospodar zdravja na strani vaše ambulante kliknite na povezavo OBVESTILA IN NAROČANJE. Pri tem boste iz naše spletne strani vstopili na podstran platforme Gospodarja zdravja. Če za uporabo Gospodarja zdravja še nimate uporabniškega imena in gesla, se morate predhodno brezplačno registrirati, da si ustvarite svoj varni profil (https://www.gospodar-zdravja.si/registration/patient/). Sledite navodilom na spletni strani.

Dodatna navodila najdete tudi med pogostimi vprašanji na strani Gospodarja zdravja (https://www.gospodar-zdravja.si/pogosta-vprasanja/ - vprašanje: »Kako si ustvarim svoj varni profil v Gospodarju zdravja in sodelujem s svojim zdravnikom na daljavo?«).

Obvestilo

Pediatrinja Tjaša Tibaut je odsotna od 26.2. do 1.3.2024. Nadomeščanje je urejeno. Prosimo vas, da predhodno pokličete na tel. št. 02 534 13 40.
Osebje
Pediatrinja:
Tjaša Tibaut, dr. med., spec. ped.
Medicinska sestra:
Lea Koroša, dipl. m. s.
Nuša Jaklin, m. s.

Kontakt
Naslov:
  • Grajska ulica 24, 9000 Murska Sobota

Naročanje
Po telefonu:
v ordinacijskem času ambulante.
Osebno:
v ordinacijskem času v prostorih ambulante.
Preko spletnega portala:

Varna e-komunikacija z ambulanto

Spoštovani pacienti!

Zaradi uveljavitve evropske uredbe o varovanju osebnih podatkov vam sporočamo, da je od danes dalje možna elektronska komunikacija z nami v zvezi z zdravstvenim stanjem oziroma pošiljanje specialističnih izvidov le preko varne aplikacije Gospodar zdravja, www.gospodar-zdravja.si.

Komunikacija preko dosedanjega elektronskega naslova se UKINJA.

Z nami lahko pridete v stik po telefonu, osebno ali preko naše spletne strani, kjer se lahko sami naročite na pregled, naročite recepte, napotnice ali preko e-posveta naročite naročilnice (predloge, plenice, ipd), sporočite bolniški stalež, pošljete izvide ali postavite vprašanje.

Preko spletne strani naše ambulante lahko varno:

  • se naročite na pregled pri zdravnici/zdravniku (z izborom željenega prostega termina, označenega zeleno),
  • naročite recepte, napotnico, bolniški list
  • pošljete sporočilo: če pošiljate skenirane izvide, imate vprašanje, ki se lahko rešuje brez obiska.

Pri tem boste iz naše spletne strani vstopili na podstran platforme Gospodarja zdravja. Če za uporabo Gospodarja zdravja še nimate uporabniškega imena in gesla, se morate predhodno brezplačno registrirati, da si ustvarite svoj varni profil (https://www.gospodar-zdravja.si/registration/patient/). Sledite navodilom na spletni strani.


Dodatna navodila najdete tudi med pogostimi vprašanji na strani Gospodarja zdravja (https://www.gospodar-zdravja.si/pogosta-vprasanja/ - vprašanje: »Kako si ustvarim svoj varni profil v Gospodarju zdravja in sodelujem s svojim zdravnikom na daljavo?«).

Informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo TUKAJ.

Po pošti na naslov:
ZD Murska Sobota, Dispanzer za otroke, šolske otroke in mladostnike - Tjaša Tibaut, Grajska ulica 24, 9000 Murska Sobota

Ordinacijski čas
Ponedeljek:
7.15 - 12.30
Torek:
14.00 - 19.30
Sreda:
7.15 - 12.30
Četrtek:
7.15 - 12.30
Petek:
7.30 - 12.30
Odmor med delom
Dopoldan:
10.30 - 11.00
Popoldan:
16.30 - 17.00

Nadomeščanje v času odsotnosti
V času odsotnosti je nadomeščanje urejeno po predhodnem dogovoru.

Število opredeljenih uporabnikov
Število opredeljenih zavarovanih oseb: 916
Število glavarinskih količnikov: 1543,25
Več o tem ...
Zdravnica še sprejema zavarovane osebe, saj ne dosega dogovorjeno zgornje število glavarinskih količnikov na tim, upoštevajoč obseg zaposlitve. V skladu z Uredbo (Uradni list RS št. 8 /2023 z dne 23.1.2023 ) imajo zdravniki družinske medicine in pediatrije na primarni ravni zdravstvene dejavnosti namreč pravico odkloniti opredeljevanje novih zavarovanih oseb, ko dosežejo obremenitev 1895 glavarinskih količnikov. Na spletni strani ZZZS lahko najdete seznam aktivnih zdravnikov in informacijo, kateri zdravniki še opredeljujejo nove paciente.

Obvestila dispanzerja za otroke, šolske otroke in mladostnike

Delovni čas dežurne ambulante za otroke, šolske otroke in mladostnike

Zadnja posodobitev: 19. Februar 2024

Dežurna ambulanta za otroke, šolske otroke in mladostnike do 18.leta deluje:

  • ob sobotah, nedeljah in praznikih od 8. do 12.30 ure v prostorih Dispanzerja za otroke, šolske otroke in mladostnike Zdravstvenega doma Murska Sobota . Pred prihodom pokličite na telefonsko številko (02) 620 84 41;
  • ob sobotah, nedeljah in praznikih od 12.30 ure v dežurni službi Zdravstvenega doma Murska Sobota v Urgentnem centru Splošne bolnišnice Murska Sobota;
  • od ponedeljka do petka je v popoldanskem času organizirana dežurna pediatrična služba, ki poteka od 14.00 do 19.30 ure po naslednjem razporedu:

19.2.2024 ( ponedeljek ): Zdenka Korošec Kanič, dr.med., spec.pediater; Lendavska ulica 17 A, Murska Sobota; telefon: (02) 534 11 40
20.2.2024 ( torek ): Tjaša Tibaut, dr.med., spec.pediater; Zdravstveni dom; telefon: (02) 620 84 41
21.2.2024 ( sreda ): Alenka Horvat, dr.med., spec.pediater; Trstenjakova ulica 34, Murska Sobota; telefon: (02) 546 28 18
22.2.2024 ( četrtek ): Vlasta Grabar, dr.med., spec.pediater; Lendavska ulica 17 A, Murska Sobota; telefon: (02) 534 11 00
23.2.2024 ( petek ): Mojca Hrustek, dr.med., spec.pediater; Zdravstveni dom; telefon: (02) 620 84 41

Po 19.30 uri je za nujne primere organizirana dežurna služba Zdravstvenega doma Murska Sobota v Urgentnem centru Splošne bolnišnice Murska Sobota.